VERIFICARE ISTORIC AUTO - AN OVERVIEW

verificare istoric auto - An Overview

verificare istoric auto - An Overview

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este structure din 17 caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este formată din trei caractere (codul WMI) treatment identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele 9 caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Management și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini 2nd hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini 2nd hand. Cercetările arată că sixty five-85% dintre vehicule au kilometraj invers.

Cumpararea sau detinerea unui automobil furat te poate costa foarte mult; nu numai ca nu ai putea sa-l pastrezi, dar nici nu ti-ai primi banii inapoi. Modificarea kilometrajului

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi day despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

În realitate, în funcție de motorizare și întrebuințare există vehicule al căror kilometraj depășește 80.000km/an fileără ca acest rulaj mare să fie trădat de vreo uzură pronunțată a tapițeriei sau stării estetice a masinii.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Va rugam sa fiti informat ca acest web-site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul World-wide-web la nevoile dvs.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane care au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Kilometrajul genuine al unei masini reflecta gradul de uzura, oferind informatii despre cat de mult a fost rulata masina in trecut. Un kilometraj corect si autentic este esential pentru a facial area o achizitie inteleapta si pentru a evita orice surprize neplacute in viitor.

Un aspect critical pe treatment Inspector Auto il acopera este verificarea daunelor. Acest raport ti-ar putea dezvalui evenimentele din trecut care ar putea afecta performanta si siguranta masinii pe care o intentionezi sa o cumperi.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe care intentionezi sa o cumperi si sa te site web asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Seria de sasiu sau VIN este utilizata pe scara larga in industria auto pentru a identifica si urmari vehiculele. Acest cod poate fi gasit pe diferite componente ale masinii, cum ar fi pe caroserie, motor, transmisie si chiar pe documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi web-site-ul RAR, treatment iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Report this page